Microneedling – Mesotherapy

microneedling

Microneedling – Meso therapie € 129, per behandeling

Peeling + microneedling – mesotherapie € 149,-

Boekt u een kuur, dan ontvangt u korting. Dit word met u besproken voordat we de kuur starten.

Microneedling is een behandeling waarbij we met een pen die een vibrerende werking heeft minuscuul kleine kanaaltjes in de huid maakt. Deze kanaaltjes zorgen ervoor dat de huid getriggerd word om collageen en elastine aan te gaan maken, waardoor de huid verstevigd, de lijntjes minder zichtbaar worden en een mooiere teint krijgt. Tijdens een microneedling behandeling maken we gebruik van meso cocktails, door de microkanaaltjes worden de cocktails beter opgenomen in de huid.

Rekening houdend met jouw wensen, wordt er een cocktail van concentraten samengesteld. De cocktail heeft sterk werkende ingrediënten, die op allerlei huidproblemen kan werken.

De meso cocktail kan voor iedere huid anders zijn. Wij stellen deze cocktail zelf samen. De snelheid en de diepte van de naald worden aangepast aan je huid en je huidprobleem. Zo is deze behandeling veilig voor elk huidtype.  Een verkoelend masker zal je huid weer kalmeren en herstellen. Na de behandeling zal je huid wat rood zijn.

Deze behandeling is geschikt voor:

– fijne lijntjes

– lichte pigmentvlekken

– vette huid

– acnelittekens

– striae

– grove poriën

– doffe huid

– rokershuid

– hals en decolleté

Interval Elke 4 weken.

haargroei mesotherapy

MESOTHERAPY – HAIR GROW TREATMENT

HAAR UITVAL of KALE PLEKKEN?

Heb jij last van haar uitval? Begin je dus ook aanzienlijk dunner haar te krijgen of zelfs al kale plekken?

Dan hebben wij de oplossing! Nieuw in de salon HAIR GROW TREATMENT in kuur verband van minimaal 6 maanden. Deze wetenschappelijk bewezen manier van behandelen op de hoofdhuid zorgt ervoor dat de hoofdhuid weer gezond word en je weer gezonder voller haar terug krijgt, kale plekken aanzienlijk minder aanwezig zijn of zelf volledig opgelost worden.

Een veel voorkomend probleem, wat dus verholpen kan worden.

Kom vrijblijvend langs voor een gratis intake gesprek.

Het is noodzakelijk om de kuur in z’n volledigheid (12 behandelingen) te volbrengen om het maximale resultaat te bereiken. Daarnaast ontvangt u voor tijdens de gehele kuur een aantal producten en supplementen om thuis te gebruiken. Dit voorkomt haar uitval en bevordert de haargroei.

De totale kuur kost € 1450,-

Inclusief producten voor thuis gebruik. U kunt ervoor kiezen om dit bedrag in termijnen te betalen.

Losse behandeling voor een éenmalige boost = € 120,-