IPL definitief ontharen

Hebt u ook genoeg van ongewenste haargroei, scheren, epileren en huid irritatie? Start met IPL – definitief ontharen. Bij Schoonheidssalon Beautycol in Twello kunt u terecht voor het definitief ontharen van uw gelaat en lichaam met behulp van IPL.

IPL is een lichtflitsmethode, waarbij gepulseerd licht omgezet wordt in warmte energie. Daarbij wordt het haarzakje waarvan het haartje in de groeifase zit vernietigd en zo kan het haartje niet terug groeien. Deze veilige methode van ontharen wordt op professionele wijze door één van onze IPL specialistes toegepast. Vooraf hebt u een intake gesprek waarbij we kijken of u geschikt bent voor deze behandelmethode en nemen we de intake formulieren gezamenlijk door.

De behandeling wordt eens per 8 tot 12 weken toegepast en moet gemiddeld zo’n 8 – 10 keer herhaald worden om tot een haarreductie van 80% tot 90% te komen. Vanaf de eerste behandeling merkt u al verschil in uw haargroei.

Nu 50% korting per behandeling*

Okselsvan € 59,00 voor €29,50
Bikinilijnvan € 79,00 voor € 39,50
Bikinilijn volledigvan € 99,00 voor € 49,50
Onderbenenvan € 159,00 voor € 79,50
Borst/buikvan € 199,00 voor € 99,50

Meer informatie of wilt u liever een gratis en vrijblijvend intakegesprek? Neem dan contact op met de salon voor het maken van een afspraak.

*Korting geldt alleen bij afname van een complete kuur.