Beautycol gezichtsbehandelingen

Tijdens alle behandelingen bij Schoonheidssalon Beautycol vanaf 60 minuten zijn op maat gemaakte behandelingen waarin we een aantal standaard elementen toepassen zoals: Reinigen, scrub of peeling, uit zuiveren van de huid, harsen/epileren van de wenkbrauwen, een gezichts- en oogmasker en dag of nachtverzorging. We sluiten de behandeling (overdag) af met een dag make-up als u dit wenst. Tijdens de gezichtsbehandelingen maken we gebruik van de hoogwaardige Matis producten afgestemd op uw huidtype en uw huid wensen.

Quick treatment

Een korte gezichtsbehandeling waarbij we de huid reinigen, de huid analyseren, scrubben, onzuiverheden en/of gerstekorrels verwijderen, gezichtsmasker & afsluiten met een dag of nacht verzorging.

45 minuten   € 56,00

Beautycol basis behandeling

Een gezichtsbehandeling waarbij uitsluitend gewerkt wordt met de basisproducten van Matis. Waarbij we de huid reinigen, de huid analyseren, de huid rondom de ogen peelen, het gezicht scrubben, onzuiverheden en/of gerstekorrels verwijderen, de wenkbrauwen harsen/epileren, een oogmasker, gezichtsmasker, afsluiten met een dag of nacht verzorging en oogverzorging.

60 minuten    € 66,50

Beautycol basis extra

Een gezichtsbehandeling waarbij we de huid reinigen, de huid analyseren, de huid rondom de ogen peelen, het gezicht scrubben, onzuiverheden en/of gerstekorrels verwijderen, de wenkbrauwen harsen/epileren, een oogmasker, gezichtsmasker, een heerlijk ontspannen massage van het decolleté, de nek en schouders afsluiten met een dag of nacht verzorging en oogverzorging.

75 minuten   € 73,50

Beautycol relax behandeling

Een uitgebreide gezichtsbehandeling waarbij we de huid reinigen, de huid analyseren, de huid rondom de ogen peelen, het gezicht scrubben, onzuiverheden en/of gerstekorrels verwijderen, de wenkbrauwen harsen/epileren, een oogmasker, gezichtsmasker, een heerlijk ontspannen massage van het gelaat, decolleté, de nek en schouders afsluiten met een dag of nacht verzorging en oogverzorging.

90 minuten   € 82,00

Tijdens de normale gezichtsbehandelingen word er gebruik gemaakt van de standaard productenlijnen van Matis. Wilt u de huid net even wat meer boosten, en intensiever behandelen en hierdoor meer resultaat behalen dan raden wij u aan om gebruik te maken van de onderstaande behandelingen.

Beautycol seizoens behandeling

Deze behandeling wordt aangepast op het klimaat van het seizoen, zodat uw huid in de juiste conditie blijft.

75 minuten   € 91,50

White Rose Beauty

Deze heerlijke verwen behandeling is een weldaad voor de huid en geest. Hij voedt, hydrateert & verjongd de huid optimaal en beschermd de cellen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Er word gebruik gemaakt van een rozen kwarts roller, hiermee gaat we de producten heerlijk inmasseren en ervaart u totale ontspanning. Bij deze behandeling passen we het luxe alginaat masker toe, deze bevatten de stamcellen van de witte roos dit heeft een positief effect op de huid wat betreft zuurstof, cel vernieuwing & huidverjonging. Inclusief harsen/epileren wenkbrauwen.

70 minuten   € 84,50

Cocooning Beauty

Deze intensief voedende behandeling is uitermate geschikt voor de droge huid of huiden die in de herfst/winter periode wel wat extra verzorging kunnen gebruiken. Tijdens deze behandeling passen we het whipped cream masker toe , dit is een heerlijk vol masker, rijk aan voedingstoffen voor de huid en wat gelijk het cocooning effect geeft. Inclusief harsen/epileren van de wenkbrauwen

70 minuten   € 84,50

Corrective Beauty

Geniet van een heerlijke behandeling waarbij de focus gelegd word op het verminderen van de fijne lijntjes en het verbeteren van het vochtgehalte in de huid. Daarnaast kan er gekozen worden uit een fruitzuren peeling of een intensieve microdermabrasie scrub voor het gelaat en één van onze speciaal maskers die intensief werken op de fijne lijntjes. Inclusief harsen/epileren wenkbrauwen.

45 minuten   € 86,00

Caviar Anti-age Beauty

Tijdens deze luxe behandeling word er gebruik gemaakt van de matis caviar lijn. De huid wordt hierbij intensief gevoed ,verzorgd door de rijke oliën die de huid aangeboden krijgt. De huid ziet er na de behandeling aanzienlijk jonger uit en heeft een intensief gevoede prachtige glow. De heerlijke geurbeleving van deze behandeling prikkelt uw zintuigen.

45 minuten   € 92,50

Fresh eye look

Heeft u vermoeid uitziende ogen, wallen en/of zichtbaar fijne lijntjes rondom de ogen. Dan is deze fresh eye look behandeling zeker wat voor u. De zeewier extracten, hyaluronzuur en lift xpress complex in dit masker zorgen ervoor dat u een direct verjongde en verhelderde ooghuid heeft. Deze specifieke oogbehandeling is tijdens een gezichtsbehandeling bij te boeken.

20 minuten € 39,50 (in de gezichtsbehandeling kost deze fresh eye look € 22,50)

Tiener behandeling

Ook voor de jongere huiden zonder huidproblemen hebben wij een mooie behandeling om kennis te maken met  huidverzorging, in deze behandeling leggen we uit waarom het zo belangrijk is om al op jonge leeftijd te starten met de juiste huidverzorging.
45 minuten   € 56,00

*** Iedere behandeling kan geüpgraded worden met een speciaal oogcontour masker, bindweefsel massage, fruitzuur peeling, cupping, IPL huidverjongingsflitsen of u kunt kiezen voor de luxere behandelingen op de volgende pagina.

For men only behandeling

Een behandeling van het gelaat voor de man Een ontspannen behandeling van het gelaat voor de man, uitgevoerd met de producten uit onze matis homme heren lijn, inclusief het bijwerken van de wenkbrauwen.

60  minuten    € 66,50

Gentleman Anti-age Treatment

Een behandeling van het gelaat voor de man, uitgevoerd met o.a. de producten uit onze matis homme heren lijn, en de anti-age producten uit andere lijnen. Deze behandeling bevat ook een massage van het gelaat, de nek en schouders.

75 minuten   € 74,50

** Optioneel extra bij te boeken bij uw gezichtsbehandeling**

Fruitzuurpeeling € 16,00
Hoofdhuidmassage € 13,50
Bindweefsel massage € 16,50
Massage decollete, nek & schouders € 7,50
Fresh eye look € 22,50
Cupping gelaat € 19,95
Handmassage € 13,50
IPL anti-age flitsen over het hele gelaat om de
aanmaak van collageen en elastine te stimuleren
€ 30,00