matis

Beautycol gezichtsbehandelingen

Alle Beautycol gezichtsbehandelingen vanaf 60 minuten zijn op maat gemaakte behandelingen met daarin een aantal standaard elementen zoals:  Reinigen, scrub of peeling, uitzuiveren van de huid, het harsen/epileren van de wenkbrauwen, masker, dag of nachtverzorging en/of make-up advies aangepast op uw wensen & huidtype.

Beautycol basis behandeling

Een gezichtsbehandeling waarbij uitsluitend gewerkt wordt met de basisproducten van Matis.
60 minuten    € 60,-

Beautycol basis extra

Een gezichtsbehandeling waarbij we de basis behandeling uitbreiden met een massage van het decolleté, nek & schouders.
75 minuten   € 67,50

Beautycol relax behandeling

Een ontspannende, uitgebreidere gezichtsbehandeling inclusief massage van het gelaat, decolleté, nek & schouders waarbij gewerkt wordt met de basis producten uit de salon.
90 minuten   € 75,50

Beautycol seizoens behandeling

Een Beautycol Seizoens Behandeling is een speciaal behandeling die we aanpassen aan het klimaat van het seizoen. Een heerlijke behandeling met als extra de Matis essences en een massage van het gelaat, decolleté, nek & schouders.
75 minuten   € 85,-

Beautycol delicate

Een behandeling speciaal samen gesteld om de huid te kalmeren en de huidbariërre te versterken. Zeer geschikt voor een couperose-, eczeem- of rosacea-huid. Inclusief harsen/epileren wenkbrauwen en massage van decolleté, nek & schouders.
70 minuten   € 80,-

Beautycol comfort

Een behandeling speciaal samen gesteld om een (zeer)droge huid, om deze huid weer het comfort terug te geven maken we hierbij gebruik van het Matis Whipped Cream Masker, een soort van “slagroom” masker rijk aan voedende ingrediënten welke de huid een deken van comfort zullen geven. Inclusief harsen/epileren wenkbrauwen en massage van decolleté, nek & schouders.
70 minuten   € 79,-

Purete Cleansing (acne behandeling)

Een behandeling puur gericht op het uitzuiveren van een vette huid. We maken tijdens deze behandeling gebruik van de Matis Purete lijn, welke de porie structuur verfijnd en de talg productie remt.
45 minuten   € 49,50

Tiener behandeling

Ook voor de jongere huiden zonder huidproblemen hebben wij een mooie behandeling om kennis te maken met  huidverzorging, in deze behandeling leggen we uit waarom het zo belangrijk is om al op jonge leeftijd te starten met de juiste huidverzorging.
45 minuten   € 49,50

Gentleman Treatment

Een ontspannen behandeling voor de man, uitgevoerd met de producten uit onze Matis Reponse Homme mannenlijn, inclusief bijwerken van de wenkbrauwen en massage van de schouders & het gelaat.
70 minuten    € 71,50

Gentleman Anti-age Treatment

Een behandeling die het gelaat laat ontspannen, de gelaatstrekken zachter maakt en de rimpels en fijne lijntjes verfijnt. Inclusief massage van het
decolleté, hals, gezicht, nek en schouders.
75 minuten   € 84,-

** Optioneel extra bij te boeken bij uw gezichtsbehandeling**

Fruitzuurpeeling€ 16,00
Hoofdhuidmassage€ 13,50
Bindweefsel massage€ 16,50
Eye expert masker€ 21,50
Eye expert treatment€ 39,50
IPL anti-age flitsen over het hele gelaat om de
aanmaak van collageen en elastine te stimuleren
€ 35,00
Handpakking€ 13,50