Cryolipolyse – vetbevriezing met de body-wizard duo tot wel 20% vet reductie per behandeling.

buikzone

CRYOLIPOLYSE – VETBEVRIEZING MET DE BODY-WIZARD DUO TOT WEL 20% VETREDUCTIE PER BEHANDELING!

Herken jij dit ook?

– Je sport maar krijgt net die laatste vetrolletjes maar niet weg

– Je eet gezond, maar toch kom je altijd op dezelfde plekken aan

– Je broek zit altijd net te strak bij de buik en de heupen

– De binnenkant van je benen schuren altijd tegen elkaar aan

– Steeds als je afvalt, verlies je juist op de verkeerde plekken het vet

– Je begint aan te komen door de overgang

– Vet bij de onderkin waardoor de kaakcontour niet meer goed zichtbaar is

Maak kennis met de body-wizard cryolipolyse – vet bevriezings behandeling  en zeg je probleemzones gedag!

Vetbevriezing door de Cryolipolyse

Er zijn veel verschillende apparaten op de markt die claimen vetcellen definitief af te breken. Echter zijn er slechts een aantal apparaten die werkelijk effectief zijn, en dus doen wat ze beloven. Dit is ook wetenschappelijk bewezen en word ook al jaren met veel succes ingezet. Waaronder dus ook ons apparaat de bodywizard duo. Het apparaat bevat een 360 graden kop waarbij de huid vacuüm in de kop gezogen word waarna deze rondom gekoeld word en er dus het maximale resultaat behaald gaat worden wat betreft bevriezing van de vetcellen. De Cryolipolyse verwarmt eerst de huid tot 40 graden Celsius in 3 minuten. Meteen na die 3 minuten zal de huid gekoeld worden naar -9 graden Celsius. Op het moment dat de vetlaag eerst verwarmd wordt, zal de laag sponsig worden en kan er meer bereik gehaald worden in de laag waar de vetcellen vernietigd moeten worden.

De behandeling gaat als volgt:

Cryolipolyse wordt ook nog wel eens FreezeSculpting genoemd. Tijdens de behandeling wordt er een gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een applicator/kop vacuüm wordt gezogen. Tijdens de behandeling kan men een trekkend gevoel ervaren. Het doelgebied wordt enkele minuten opgewarmd om de vetcellen los te maken waarna het gericht gekoeld zal worden. Dit kan binnen de eerste tien minuten van de behandeling koud aanvoelen maar dit gevoel zal snel weer verdwijnen. In slechts één uur kunnen tot maximaal vier lichaamslocaties behandeld worden. Of je kunt er ook voor kiezen om samen met je partner of een vriend of vriendin te komen liggen voor een duo behandeling waarbij jullie beiden maximaal 2 plaatsingen/koppen kunnen doen.

Een Cryolipolyse behandeling werkt per zone. Afhankelijk van jouw wensen worden een of meerdere zones behandeld. Een behandeling duurt niet langer dan 1 uur. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je wensen en het aantal zones dat wordt behandeld. Graag nodigen wij je uit voor een vrijblijvend gesprek om jouw behandelplan vast te stellen.

Natuurlijk kunnen er altijd nieuwe vetcellen ontstaan. Dit komt vaak voor bij een verandering van de levensstijl. Afhankelijk van je levensstijl kan het daarom nodig zijn om 1 of meerdere onderhoudsbehandelingen per jaar in te plannen. Zo blijft je resultaat altijd mooi behouden!`

De Body-wizard Duo

De Body-wizard Duo maakt gebruik van de wetenschappelijk bewezen cryolipolyse technologie om vetlagen in probleemzones selectief te verminderen. Met de unieke Body-wizard Duo is het nu eindelijk mogelijk om vetcellen veilig en zonder operatie weg te halen met een behandeling van circa 1 uur. Door de veilige cryolipolyse technologie van de Body-wizard Duo worden ongewenste vetcellen in het lichaam bevroren. Deze ongewenste vetcellen worden daarna op een natuurlijke en gecontroleerde wijze door het lichaam afgevoerd. Hierdoor verminderen de vetophopingen in de behandelde gebieden zonder het omliggende weefsel aan te tasten.

Meestgestelde vragen

Wat is cryolipolyse precies?

Cryolipolyse is een manier om vet te verwijderen door middel van koeling. Tijdens de cryolipolyse behandeling wordt het vet plaatselijk bevroren, wat vervolgens op een natuurlijke manier uit het lichaam wordt afgevoerd. Geen naalden, geen speciaal dieet, geen operatie en bovenal geen hersteltijd! Deze techniek met afwisselende koude en warmtetherapie, maakt het mogelijk vet permanent te verwijderen zonder weefsel te beschadigen.

Blijft het vet echt weg?

Gewichtsverlies en vetreductie worden vaak door elkaar gehaald. Het zijn alleen twee heel verschillende dingen. Bij afvallen worden de vetcellen kleiner, het aantal vetcellen blijft echter wel gelijk. Wordt men weer zwaarder dan nemen de vetcellen weer in omvang toe.

De Body-wizard Duo cryolipolyse techniek daarentegen vermindert daadwerkelijk het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Uiteraard kunnen vetcellen die er niet meer zijn ook niet meer groeien. Zodra de vetcellen door de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling zijn verdwenen komen ze niet meer terug.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

De cryolipolyse behandeling is voor nagenoeg iedereen geschikt. Zelfs voor fanatieke sporters die vet op bepaalde probleemzones niet weg krijgen, is deze cryolipolyse behandeling geschikt. De cryolipolyse behandeling is dus niet bedoeld om af te vallen, maar om het vet van het lichaam te verminderen, waardoor alles wat strakker wordt en de lichaamscontouren mooier gevormd worden. Wil je overgewicht behandelen? Dan is dit helaas niet de juiste manier en kunnen wij u doorverwijzen naar GRACEFULL FOOD dietiste Manon van Aalst in Twello.

Welke gebieden kunnen behandeld worden?

Heupen

Buik

Rug

Love handles

Billen

Benen binnenkant -en buitenkant

Knieën

Taille

Maagstreek

Kin/Onderkin

Hoeveel cryolipolyse behandelingen?

Het is per persoon verschillend hoeveel cryolipolyse behandelingen er nodig zijn. Het natuurlijk af van je lichaam en je vetpercentage, en dat is per persoon verschillend. Daarom is er altijd een intake voordat dit wordt vastgesteld. Er wordt ook gekeken naar het volume van het te behandelen lichaamsdeel. Over het algemeen zit er tussen de behandelingen 10 tot 12 weken, om de huid weer rustig te laten herstellen en het effect uiteindelijk groter te laten worden. Tijdens de behandeling kan je gewoon iets doen wat je zelf wilt. Ga bijvoorbeeld rustig liggen met je ogen dicht of je kan een boekje lezen of je kijkt even tv. Het is maar net wat je zelf fijn vindt tijdens de behandeling. Na de behandeling kan je gewoon je dagelijkse bezigheden weer oppakken.

Zolang er op de te behandelen plek voelbaar vet aanwezig is, is een behandeling mogelijk. Over het algemeen is men na 3 behandelingen tevreden met het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken. Afhankelijk van onder andere de levensstijl wordt gemiddeld 1 onderhoudsbehandeling per jaar geadviseerd.

Zone Minimaal aantal plaatsingen per keer:

Benen 2-4 plaatsingen

Armen 2 plaatsingen

Buik 1-4 plaatsingen

Taille 2-4 plaatsingen

Rug 2-4 plaatsingen

Kaakcontour of kin zone 1- 2 plaatsingen

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 2 tot 4 maanden zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen.

Wat te doen na de behandeling?

De Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling is volledig non-invasief, wat betekent dat direct na de behandeling weer alles gedaan kan worden. Sommige klanten ervaren roodheid, lichte bloeduitstortingen, tintelingen of een gevoelloosheid in het behandelde gebied maar dit is tijdelijk en zal volledig verdwijnen. Na de Body-wizard Duo cryolipolyse behandeling kan men gewoon weer doorgaan met de dagelijkse activiteiten. Wel is aan te raden om na de behandeling 1,5 tot 2 liter water te gaan drinken zodat de gekristalliseerde vetcellen het lichaam kunnen verlaten via de ontlasting en urine. Daarnaast is het verstandig om de speciaal ontwikkelde vet afdrijvende en verstevigende bodycreme 2x daags te gaan gebruiken om het herstel van de huid te optimaliseren en een nog mooier resultaat te genereren.

cryolipolyse-flyer