Biopeeling

Geef uw huid een opkikker en laat uw huid grondig reinigen met een Bio Peeling (biologische kruidenpeeling)

Wilt u een stralende huid?

Heeft u in het verleden een probleem huid gehad en ziet u daar nog sporen van in uw gezicht? Of wilt u uw huid weer opfrissen en er wat jonger en gezonder uitzien? De Bio peeling is geschikt voor elk huidtype. Gaat u voor resultaat, kies dan de kruidenpeeling.

De bio peeling gezichtsbehandeling is een effectieve behandeling, die gegeven wordt in de betere, gespecialiseerde schoonheidssalons. De bio peeling richt zich op pure huidverbetering , het wordt daardoor zeer gewaardeerd door klanten met huidproblemen of met een iets onrustige huid. Tevens een perfecte anti-aging behandeling, om preventief de huid gezond en stralend te houden.

Effectief bij:

  • Acne en onzuiverheden
  • Eczeem, rosacea, psoriasis
  • Vochtarme huid, milia
  • Anti-aging, anti rimpel behandeling
  • Vale, slecht doorbloedde huid
  • Grove poriën
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Vette, glimmende huid

Wat is een biopeeling?

Bio peeling is een biologische kruidenpeeling dat gebruikt wordt als manuele microdermabrasie (geen apparaat nodig) voor huidverbetering. Deze bio peeling behandeling is gericht op het verwijderen van de dode cellen bij de vorming van de hoornlaag. In tegenstelling tot andere peelings die alleen aan de oppervlakte werken, activeert de bio peeling het afschilferingsproces (exfoliatie proces) van binnenuit. De krachtige en 100% natuurlijke ingrediënten van de bio peeling dagen de huid uit om zich te wisselen en zich te ontdoen van dode huidcellen en onzuiverheden! 

Welk resultaat kunt u verwachten?

De huid wordt diep gezuiverd, de celstofwisseling opnieuw geactiveerd en de huidspanning van binnen uit versterkt bij rimpels en fijne lijntjes. Verwijde poriën zijn veel gladder en pigmentvlekken verminderd. Een spectaculair resultaat waarbij uw huid er direct goed uitziet. Het verwijdert oppervlakkige huidoneffenheden en geeft een jonge en stralende look: het resultaat is bij de eerste behandeling al direct duidelijk zichtbaar.

Bio Peeling

Is een behandeling waarbij we de huid reinigen met producten op uw huid aangepast dieptereiniging (enzymatische peeling) van de huid, verwijderen van oneffenheden. De bio peeling wordt verwarmd en vervolgens in de huid gemasseerd. De behandeling wordt afgesloten met verzorgende en beschermende spf producten

Bio Peeling:  45 tot 60 minuten   € 79,00 per behandeling

Advies:

Herhaal de bio peeling iedere 8 á 10 weken. Bij speciale gelegenheden als een bruiloft, feest o.i.d plan dan u bio peeling zo’n 10 dagen voor de belangrijke datum.

Kuur wanneer?

Een behandeling om de 6 dagen (3 maal binnen 10 tot 14 dagen). Ideaal zijn twee kuren van een maand per jaar.