Treatments

Vergeet de dagelijkse sleur. Laat alles los en waan je voor even in een andere wereld. Laat je terugvoeren naar het oude Ceylon, Bhutan, Japan of Salar de Uyuni met onze unieke TREATMENTS® behandelingen.

matis

Deze eeuwenoude wellnessbehandelingen brengen oude rituelen en gebruiken weer tot leven. Ga terug naar de tijd waar wellness al bij het leven hoorde. Elke Treatment bestaat uit een combinatie van één reinigingsritueel en één massage. Door de ruime keuze is er altijd een traditionele Treatment die bij jou past.

Lichaamsbehandelingen met ons prachtige lichaamsbehandelingen merk
“Treatments”

Treatments Mahayana

30 minuten € 41,50

Fluweelzachte reiniging van de rug met de mystieke Hot Stones. Massage van de rug op Bhutaanse wijze met verwarmde Hot Stones.

Treatments Mahayana

60 minuten € 71,50
Reiniging van rug en achterzijde benen met mystieke Hot Stones. Massage van rug en achterzijde van de benen met verwarmde Hot Stones. Weldadige crèmepakking van benen en rug.

Treatments Mahayana

75 minuten € 86,50
Reiniging van de rug en achterzijde benen met de mystieke Hot Stones
Massage en pakking op rug en achterzijde benen met verwarmde Hot Stones. Mahayana reiniging en massage van handen en voeten.

Treatments Ceylon

30 minuten € 41,50
Reiniging van de rug. Massage van de rug. Ceylon scrub en verzorging van de rug.

Treatments Ceylon

60 minuten € 71,50
Hilana Ritueel voor optimale ontspanning. Reiniging en massage van rug en achterzijde benen. Ceylon scrub en verzorging van de rug en achterzijde benen.

Treatments Ceylon

75 minuten € 86,50
Hilana Ritueel voor optimale ontspanning. Reiniging en massage van gehele achterzijde en armen. Ceylon scrub en verzorging van gehele achterzijde en armen.

Treatments Shinshiro

30 minuten € 41,50
Reinigingsritueel van de rug op traditioneel Japanse wijze. Traditionele stevige massage met Sutikku’s van rug en nek in zijligging.

Treatments Shinshiro

60 minuten € 71,50
Reinigingsritueel van rug, nek en benen op traditioneel Japanse wijze
Traditionele stevige massage met Sutikku’s van rug, nek en benen in zijligging.

Treatments Shinshiro

75 minuten € 86,50
Reinigingsritueel van rug, nek en benen op traditioneel Japanse wijze.Traditionele stevige massage met Sutikku’s van rug, nek en benen in zijligging. Milde reiniging van het gelaat, gevolgd door een heerlijk ontspannen gelaatsmassage.

Alle producten die gebruikt worden tijdens een van deze lichaams-behandelingen kunnen naderhand gekocht worden voor thuis gebruik zodat u de heerlijke wellness beleving kunt voortzetten in uw eigen badkamer.