Beautycol Anti-aging Behandeling

matis

Beautycol Corrective

Beautycol corrective is een behandeling waarbij er wordt gewerkt op het corrigeren van de fijne lijntjes & rimpels. Tijdens deze behandeling werken we uitsluitend met de producten uit de Matis Reponse corrective lijn met daarin de “filling” technologie om de lijntjes te corrigeren en de huid er zichtbaar jonger uit te laten zien.
60 minuten   € 80,-

Beautycol Corrective Deluxe

Beautycol corrective is een behandeling waarbij er wordt gewerkt op het corrigeren van de fijne lijntjes & rimpels. Tijdens deze behandeling werken we uitsluitend met de producten uit de Matis Reponse corrective lijn met daarin de “filling” technologie om de lijntjes te corrigeren en de huid er zichtbaar jonger uit te laten zien. Bij de Beautycol Reponse Corrective “Deluxe” zit een fruitzuurpeeling & massage van het decolleté, gelaat, nek & schouders in.
90 minuten   € 102,50

Beautycol Age Expert

Beautycol Age Expert is een luxe anti-aging behandeling waarbij er gebruik word gemaakt van de Matis Reponse Densifiance of Matis Reponse Intensive producten. Dit zijn de Anti-aging producten uit het hoogste sigment van Matis. Deze producten zorgen ervoor dat de huid zichtbaar verstevigd en er jonger uitziet.
60 minuten   € 92,50

Beautycol Age Expert deluxe

Beautycol Age Expert is een luxe anti-aging behandeling waarbij er gebruik word gemaakt van de Matis Reponse Densifiance of Matis Reponse Intensive producten. Dit zijn de anti-aging producten uit het hoogste sigment van Matis. Deze producten zorgen ervoor dat de huid zichtbaar verstevigd en er jonger uitziet. Inclusief eye expert treatment masker, bindweefsel-, drukpunt-, gelaats-, decolleté-, nek- & schouder massage.
105 minuten   € 139,-


Extra bij te boeken tijdens uw anti-aging behandeling:
IPL anti-age flitsen over het hele gelaat om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren € 35,-